Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Ja sie na nic nie obrazam, sama jestem samotnym rodzicem i bardzo dobrze wiem co i kiedy sie nalezy. Dowiedzialm sie tego sama od adwokata i w innych urzedach, sledze temat na bierzaco. Przeszlam tu wszystkie procedury zaczynajac od meklingsattestu
A ty to co wiesz opierasz na doswiadczeniu , czy na teorii?? Nie da sie wyleczyc pacjeta tylko po przeczytaniu ulotki z tabletkami.
Pomoz tej dziewczynie, skontaktuj sie z nia i rob odrazu za tlumacza, bo ona na pewno nie mowi ani po norwesku ani po angielsku, bo gdyby mowila, juz dawno wiedzialaby co robic od swojego adwokata.
Gdzies tam twierdzi ze go ma... ale czy na pewno?? Wedlug mnie nie ma i to nie jest zadne moje gdybanie. Ktos, kto ma adwokata nie zadaje takich pytan na forum.
Nie uwazasz za niedorzeczne, ze po 6 latach ludzie nie znaja swoich praw??????????????
Nie badz naiwna, widze ze masz dobre serce, ale to nie wszystko. Wiedz o tym, ze kobiety bywaja bardzo okrutne wobec swoich partnerow/mezow. Oskarzaja ich bezpodstawnie, wyludzaja pieniadze, zastraszaja.
Zastanow sie tez, co jej zrobi wieksza krzywde - czy twoje wpisy dajace zludne nadzieje, czy moj wpis pokazujacy rzeczywistosc??
A poza tym czytaj, czytaj... dokladnie to, co ona tu pisala, czytaj tez miedzy wierszami... bo ludzie bardzo lubia klamac lub naginac prawde, jak kto woli.
Buziaki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(carina)
Wiking
laugh:
mialo nie byc osobistych watkow,
ale
to, o czym napisalam znajdowalo powiazanie z moja praca
i mam doswiadczenia - samotna mama sie klania

odnosnie odpisania na posta i zawartych w nim informacji
powtarzam jeszcze raz- gdybanie, kim dziewczyna jest i co robi

troche mi glupio pisac o tobie "dziewczyna" zalozycielko watku, ale masz jakis dla mnie nie do zapamietania imie na forum

informacje opisane przeze mnie moga sie przydac kazdemu, kto czyta forum, rowniez jej mezowi

odnosnie praw obowiazujacych w danym kraju-praw jest tyle, ze czasami trudno sie w nich polapac, specjalnie gdy znajdujemy sie w nowej, nieznanej nam wczesniej sytuacji lub gdy zyjemy w stresie i nie wiemy, gdzie zaczac.

zanjomosc jezyka, zauwazylam jest rzecza indywidualna i niektorzy stawiaja na nauke jezyka tubylcow przez rok, a niektorym 15 lat nie wystarcza

i czasami czlowiekowi trzeba po prostu pomoc, w tej sytuacji prosta informacja w posiadaniu ktorej jestem, a ona nie

nic mnie to nie kosztuje

poza tym caly proces zaczyna sie od mekling, jezeli ojcu zalezy na dziecku to sie tam pojawi, jezeli ma dowody na to, ze klamie i ze, np. to ona jest pijana pilnujac dziecka to sprawa jakby naturalnie przechyli sie na jego szale

nie mnie osadzac kto ma prawo do ogolnie znanej informacji, a kto nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Wiec pomoz tej dziewczynie, skontaktuj sie z nia, potwierdz ze jest tu legalnie( zalozmy, ze pisala prawde) i wypelnij jej wszystkie dokumenty i wyslij. Moze uda sie jej zdobyc ktoras z oferowanych pomocy.
Jesli wedlug ciebie ona nie jest w posiadaniu tych informacji, a z pewnioscia nie jest, to znaczy, ze nie ma prawnika. A pisala ze wlasnie przez niego zabronila ojcu kontaktu z corka.
Dlatego zamiast udawac matke Tereska z Kalkuty, to jej pomoz bez afiszowania sie co ty wiesz i skad. Tylko wiedz, ze to zajmuje bardzo duzo czasu prywatnego, duzo wiecej niz kilka wpisow na forum.
Ja jej juz napisalm tutaj wczesniej jak sie zabrac za separacje i wiecej jej nie pomoge, bo te "pobite przez meza alkoholika" dzialaja na mnie ujemnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
stacho bianco
(Gen_italia)
Wiking
Hilton napisał:
Wiec pomoz tej dziewczynie, skontaktuj sie z nia, potwierdz ze jest tu legalnie( zalozmy, ze pisala prawde) i wypelnij jej wszystkie dokumenty i wyslij. Moze uda sie jej zdobyc ktoras z oferowanych pomocy.
Jesli wedlug ciebie ona nie jest w posiadaniu tych informacji, a z pewnioscia nie jest, to znaczy, ze nie ma prawnika. A pisala ze wlasnie przez niego zabronila ojcu kontaktu z corka.
Dlatego zamiast udawac matke Tereska z Kalkuty, to jej pomoz bez afiszowania sie co ty wiesz i skad. Tylko wiedz, ze to zajmuje bardzo duzo czasu prywatnego, duzo wiecej niz kilka wpisow na forum.
Ja jej juz napisalm tutaj wczesniej jak sie zabrac za separacje i wiecej jej nie pomoge, bo te "pobite przez meza alkoholika" dzialaja na mnie ujemnie

Choj Ciebie to obchodzi w jakiej sytuacji jest ta kobieta? dostala info na temat tego co jak i gdzie to sobie sprawdzi czy moze uzyskac pomoc. wrozka od siemiu bolesci sie znalazla , inwestor w akcje, obligacje i inne cuda o buciu managerem w hotelu kiedys w twoich wypocinach czytalem, a Ty jak widac sama korzstalas z socjalu......

to ze ty piszesz klamstwa na swoj temat, to nie znaczy ze wszyscy tak robia.

coz chlopa nima to trza se ulzyc na forum.... lepiej niech kolezanka zdowoli sie swieca (najlepiej gromnica), a nie o tej porze dyrdymaly wypsuje ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(AKLA)
Wiking
Gen_italia napisał:

coz chlopa nima to trza se ulzyc na forum.... lepiej niech kolezanka zdowoli sie swieca (najlepiej gromnica), a nie o tej porze dyrdymaly wypsuje ....[/quote]

A to juz calkiem hamsko pojechales, tylko nie wiem po co.
Mnie tez to zastanowilo, ze dziewczyna jest tu 6 lat i nic nie wie, ze ma prawnika, a takie pytania zadaje.
Moze tak wyluzujcie zamiast obrzucac sie epitetami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Gen_italia napisał:

Choj Ciebie to obchodzi w jakiej sytuacji jest ta kobieta? dostala info na temat tego co jak i gdzie to sobie sprawdzi czy moze uzyskac pomoc. wrozka od siemiu bolesci sie znalazla , inwestor w akcje, obligacje i inne cuda o buciu managerem w hotelu kiedys w twoich wypocinach czytalem, a Ty jak widac sama korzstalas z socjalu......

coz chlopa nima to trza se ulzyc na forum.... lepiej niech kolezanka zdowoli sie swieca (najlepiej gromnica), a nie o tej porze dyrdymaly wypsuje ....[/quote]

Po pierwsze nigdy na forum ani nigdzie indziej nie pisalam, ze bylam managerem w hotelu, cos ci sie pomylilo w pijackim amoku.
Po drugie, jezeli inwestowanie uwazasz za cos, co moze byc dostepne tylko dla dyrektorow bankow lub prezesow wielkich koncernow, to ci wspolczuje zyciowego nieudacznictwa.
Po trzecie, jako samotny rodzic otrzymuje rozszerzony dodatek na dzieci w kwocie 970 koron, nalezy sie to kazdemu samotnie wychowujacemu dzieci rodzicowi BEZ WZGLEDU NA DOCHODY. I nie jest to zaden socjal. Pomoc socjalna jest dla ludzi, ktorzy nie maja za co zyc. Ja mam, jesli nie bede miala, to wystapie o socjal.
Co sie zas tyczy chlopa, to owszem, nie mam, bo chlop to jest na roli. W moim slowniku partnera/meza nazywa sie mezczyzna. W moim slowniku rowniez slowo "chuj" widnieje napisane przez "U".
Moze bedzie dla ciebie lepiej, jak zabierzesz genitalia spowrotem na sofe w tym pokoiku 20m kwadratowych, poprosisz innych wspolokatorow, ze ci zrobili miejsce i bedziecie nadal ogladac "polsat sport" przegryzajac rarytasy z puszki i zupki chinskie przywiezione z Pl, a do tego "Tatra" w puszcze od przemytnika.
Jak sie w dupie bylo i gowno widzialo, to sie siedzi cicho, zrozumiales? Watpie, ale trudno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Gen_italia napisał:

coz chlopa nima to trza se ulzyc na forum.... lepiej niech kolezanka zdowoli sie swieca (najlepiej gromnica), a nie o tej porze dyrdymaly wypsuje ....

Po pierwsze nigdy na forum ani nigdzie indziej nie pisalam, ze bylam managerem w hotelu, cos ci sie pomylilo w pijackim amoku.
Po drugie, jezeli inwestowanie uwazasz za cos, co moze byc dostepne tylko dla dyrektorow bankow lub prezesow wielkich koncernow, to ci wspolczuje zyciowego nieudacznictwa.
Po trzecie, jako samotny rodzic otrzymuje rozszerzony dodatek na dzieci w kwocie 970 koron, nalezy sie to kazdemu samotnie wychowujacemu dzieci rodzicowi BEZ WZGLEDU NA DOCHODY. I nie jest to zaden socjal. Pomoc socjalna jest dla ludzi, ktorzy nie maja za co zyc. Ja mam, jesli nie bede miala, to wystapie o socjal.
Co sie zas tyczy chlopa, to owszem, nie mam, bo chlop to jest na roli. W moim slowniku partnera/meza nazywa sie mezczyzna. W moim slowniku rowniez slowo "chuj" widnieje napisane przez "U".
Moze bedzie dla ciebie lepiej, jak zabierzesz genitalia spowrotem na sofe w tym pokoiku 20m kwadratowych, poprosisz innych wspolokatorow, ze ci zrobili miejsce i bedziecie nadal ogladac "polsat sport" przegryzajac rarytasy z puszki i zupki chinskie przywiezione z Pl, a do tego "Tatra" w puszcze od przemytnika.
Jak sie w dupie bylo i gowno widzialo, to sie siedzi cicho, zrozumiales? Watpie, ale trudno.

hehe to mu pojechalas siostra , zapomnialas dodac, zeby trzepna freda na dobranoc .... hehehe.

Czemu sie nie pochwalilas, ze znalazlas prace w hotelu jako menedzer? hehehhe.....niedlugo pewnie bedziesz prawnikiem hahhaaha , kierowca autobusu, dzwigowym na budowie , meglerem, aaaaaa zapomnialem, jak w nowej pracy ? urzedniku z NAV-u ? hahahahaha ile jeszcze zawodow wymysla ci te trolle forumowe

pozdr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:

a do tego "Tatra" w puszcze od przemytnika.

do puszczy to lepiej "żubra" zabrać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
stacho bianco
(Gen_italia)
Wiking
Hilton napisał:
Gen_italia napisał:

[/quote]

wystarczy sobie poczytac twoje posty i i widac ze jestes frustratka co to wszystkich ustawia po katach i uwaza sie za wszechwidzaca (wrozke). sugerujesz w w swoich wypowiedziach ze jestes nie wiadomo kim (niby praca w nav-ie, albo to ze ktos sprzata za 150-ilestam nok per time to lamaga zyciowa (jakby to chanba jakas byla?)i jak jest obrotny to moze byc managerem takich sprzataczy itp. bzdety) duzo tego i owego tu nabazgrolilas tylko zero konkretow jak zawsze.
Oceniasz ludzi po kilku postach nie znajac ich wcale, wiec ja robie to sam co Ty, tylko z mala roznica ty jestes juz tu bardzo dlugo prawie tak dlugo jak ja i tych postow juz wiele naskrobalas, a po nich widac to co napisalem.
Pochwal sie swoja profesja wykonywana tu w no. Oczywiscie nigdy tego nie napiszesz z prostej przyczyny, bylby wielki smiech wsrod forumowiczow ze obrotna pani Hilton to pewnie na zmywaku szoruje, piluje jakiegos rozwydrzonego bachora lub sama cisnie na szmacie u norweskich pakisow. Usmiechnij sie do gabrysia , bo jak widac macie wiele wspolnego, zwlaszcza wrzucanie i ocenianie nowych na forum wam idzie swietnie, oby tylko z tego dzieci nie bylo czasem.Napisalbym cos jeszcze ale musze konczyc bo mam internet do spolki z kolegami we czterech, opcja wieczory iwekendy co by bylo taniej i niesty moj czas minal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Gen_italia napisał:... Usmiechnij sie do gabrysia , bo jak widac macie wiele wspolnego, zwlaszcza wrzucanie i ocenianie nowych na forum wam idzie swietnie, oby tylko z tego dzieci nie bylo czasem.Napisalbym cos jeszcze ale musze konczyc bo mam internet do spolki z kolegami we czterech, opcja wieczory iwekendy co by bylo taniej i niesty moj czas minal.SIERMIĘGO PIEPRZONY..
---
TRZY KOŃSKIE W BOK OD ... "gabriel"... - gabrysia- ... kozy z Tobą nie pasałem ..!!!. Wódki również z Tobą Nie Piłem ... bo i jak ...
---
SKORO
Pewnie jak ten internet ...! z jednego kieliszka , przez słomkę raz w miesiącu , ciągniecie we czterech coby Taniej wyszło ...
---
Liczykrupo ... Funtoza ... Rozum totalnie Ci zasłoniła ...
---
Na Twoim Miejscu w ogóle bym z internetu zrezygnował ...
TO DOPIERO OSZCZĘDNOŚĆ ...
BUREK DO BUDY ...SPAĆ ... bo rano do tyrki trzeba wstać ... by dutki walić do skarpety ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok